Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ahogy én láttam március idusát
  2008-03-17 19:01:30, hétfő
 
  Ahogy én láttam március idusát
2008-03-17. 11:42:19

A Hazatérés Templomában Hegedûs Lóránt püspök szavai adták meg a méltó hangulatot az ünnephez. A minőségi jövőlátás képességével megáldott, nagy tudású ember mondatai, egységbe foglalták az 1848, 1956 és 2006 nagy tanulságait, s útravalóul a Haza benépesítésének optimizmusát adta át nekünk.

A Fővám térre vonuló menetet az Október 6. utcánál az egyik ház ablakából egy vödör vízzel öntötték le, amiről videofelvétel is készült, s így a hazudozásra oly kapható médiumok sem tudják letagadni azt. Tehát elindult ellenünk a provokáció, próbált bennünket feldühíteni a tolarencia jólfizetett, vagy megtévesztett ügynöke.

A vonulás során más atrocitás nem történt, hiszen a nemzet ünnepelni indult és nem a "látványos, színpompás program" érdekelte, amit a közpénzelherdáló rablóbanda rendezett a Nemzeti Múzeum lépcsőjén. Ha persze nem március idusán történik mindez, akkor biztosan élvezhettem volna a Győri Balett közremûködését. Helyettem viszont néhány száz "áttapogatottnak és leellenőrzöttnek" sikerült élveznie mindezt. (Szegény Petőfi mit gondolhat rólunk odafönn?) A Fővám téri rendezvényt buszkipufogó gázzal és civil ruhás, alulképzett, de valószínûleg jólfizetett titkosszolgálati majmokkal próbálták megzavarni.

A Március 15-e téren, a Fővárosi Önkormányzat Petőfi-szobornál rendezett ünnepségre kb. HÁROMEZREN, juthattak be, a "kordonköztársaság" nagy dicsőségére és az In-Kal Security bankszámlájának növelésére. A kordonon belül újabb kordonok emelkedtek és az egyenruhás rendőrök sorfala mögé beállítottak néhány sor droidot is.(Látszott is rajtuk a félelem)

Vajon miért kellett ez a hatalmas biztosítás Demszky Mao Gábor részére?
Talán csak nem félt a szegény demokrata? Idéznék tőle, néhány magvasat:

"Nem kell új rendszerváltás, nincs szükség a Szent Korona alkotmányára, nincs szükség igazi rendszerváltásra, aki ma ilyeneket mond, az a szabadság ellensége"

Ejnye, ejnye!

Miféle rendszerváltásra gondolhatott a szélsőbaloldalról indított és varázslatosan meggazdagodott SZDSZ-es politikus? Talán arra, hogy a régi elvtársak - akik közül sokan hittek a rothadó kapitalizmus legyőzésének mítoszában - nem válhattak "jó kapitalista" milliomossá?
Talán az a rendszerváltás neki, hogy az állam "a legrosszabb gazda" szlogenjével szétrabolhatóvá vált közvagyont (pl. a Fővárosi Vízmûveket) a Francia állam részére "privatizálta?

Ejnye, ejnye!

Miért nincs szükség a magyar közjogi gondolkodás Történelmi Alkotmányára? Talán azért, mert ha a közjogi jogfolytonosság életbe lépett volna, akkor nem lehetett volna becsapni és szétlopni az országot?

Hogyan volt képe mindezt az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 160. évfordulója tiszteletére rendezett megemlékezésen elmondani és helyette nem a tükörbe nézni? A gátlástalanság egyik legnagyobb csalójának, ez éppoly könnyû, mint átlépni azon, hogy szavai közben a nép, (az istenadta nép) fújjolt és fütyült, mert a politikai színjátszás ideje már lejárt Magyarországon!

Gyûlölködve beszélt arról is, hogy aki ma az ősi magyar törvényekre, Aranybullára, közjogra, Történelmi Alkotmányra hivatkozik, az tûzhet magára "levesestányérnyi kokárdát, mégsem értett meg semmit abból, amit nekünk 1848. tanított" Ebben viszont igaza lehet, mert nekünk 48 márciusa azt tanította, hogy ne tûrjük tovább a cenzúrát és a helytartó tanácsot! "Ám mi mégis láncot hordunk" a hazugság és az elhallgatás láncát, a gondolkodás szabadságának, ellustító és a kényelemszeretet korlátozottságának láncát, az anyagi függőség és a létbizonytalanság láncát!

KELL TEHÁT a RENDSZERVÁLTÁS!
KELL TEHÁT a TÖRTÉNELMI ALKOTMÁNYOSSÁG!
KELL TEHÁT a SZABADSÁG, de nem Demszky Mao Gábor módon!

Mivel a kordon viszonylag messze volt az éppen színészkedő és hazudozó Demszkytől, a megszûrt és átvizsgált tömegből feléje, csupán indulatból hajított tárgyak a híd irányából nem érték el őt, viszont csattantak a kivezényelt rohamrendőrök közpénzből vásárolt pajzsain. Vajon ki gondolkodik el a kormányoldal politikusai közül azon, hogy miért dobálja őket a nép?

Mert repült ott minden: tojás, üdítős flakon, gyümölcs és aszfaltdarab. A tömegben megbújó titkosszolgák, akik nem a politikai bûnözők védelmére esküdhettek fel, igen jól dolgoztak ismét! Megérdemlik majd a gazdáiktól a megalázó júdáspénzt, mert több embert kiemelhettek a rendőrök a tömegből a "munkájuk" nyomán. (Ittas ember nem láttam, bár a hatalom lejárató technikájába ez is bőven belefért volna.) Viszont a Duna felől több tojás, vizes palack, valamint feltehetően a huszárok lovai által hátrahagyott ürülék egy jelentősebb darabja repült a polgármester felé, amit az esernyős biztonsági emberek kivédtek ugyan, de egy fényképen azért jól látható, hogy az elegáns hosszúkabátja mégis kapott a jóból.

Szegény majd küldök neki aprót a tisztításra, bár lehet hogy a gatya is tele volt. A hatalmas, kb. 200 méteres biztonsági zóna sem tudta megvédeni a népharagtól a szemkilövetők kitüntetőjét.

(Kérdés mi fogja megvédeni majd az igazságos törvényszéktől?)

Az egykori maoista ma már liberális, tûrje csak a lócitromot és a tojást, mert megérdemli. Igaz ember nem hasonlíthatja magát ahhoz a Petőfihez, akit éppen a hozzá hasonló, gátlástalan pénzmanipulátorok nem engednek a hazai földben nyugodni. Az In-Kal Kft biztonsági emberei ma még megvédik, de mi lesz holnap?

Mi lesz, ha nem tud a közösből fizetni a biztonságáért? Mert igazságkeresők akkor is lesznek, s a lócitrom és a záptojás sem fogy el egyhamar.

Talán át kellene értékelnie az életét és a tetteit, mert a nép soha nem szélsőséges, mert a nép soha nem haragszik senkire, megfelelő indok nélkül!

A Magyar Gárda és Jobbik Erzsébet téri rendezvényén, minden békésen folyt és érdekes módon sem a háromgyermekes anya, sem Balczó Zoltán beszédét nem zavarta meg egy fasiszta szélsőséges sem, pedig a nemzeti hûségnyilatkozatokban a nép sorsának jobbítása, az egyre jobban hiányzó biztonságérzetünk fokozása volt a téma. Vona Gábor meghirdette az Attila Király Népfőiskola szeptembertől induló ingyenes kurzusait, lekörözve ezzel az üresbeszéd és ígérgetés szokásos lovagjait, még az un. nemzeti oldalon is.

Az emberek többsége ellátogatott a Fidesz gyûlésére is, bár útközben a rendőrruhába bújtatott "hazugságkormányvédők" több fiatalt igazoltattak, s minden ok nélkül elhurcoltak. Több alkalommal láttam, hogy csupán Gaudi Nagy Tamás és Morvai Krisztina fellépése akadályozta meg a rendőri jogsértéseket.

A Fidesz gyûlésen lényegesen kevesebben voltak, mint amire számítani lehetett, tehát jól mûködik a félelemkeltő és a kiábrándító politikai színház médiája. Az elhangzottakból a következőket emelném ki: "Ha a közélet megromlott, a békétlenség befurakodik mindenhová. Ha a közéletet erkölcsi kór pusztítja, megromlik az egyének erkölcsi érzéke is. S végül az emberek nem segítik, hanem akadályozzák egymást, s mindenki mindenkinek ellenségévé, áldozatává vagy cinkosává válik."

Igen. Igaza van a pártelnöknek a közélet megromlott, erkölcsi kór fertőz mindent! Jól látható ez a rogáni törekvéseken is, mert ő nem a problémát kívánja megszüntetni, hanem a következményt, azaz bennünket: tüntetőket. Mert ha az álbaloldali, vagy a neoliberális oldalról tapasztalunk ilyen törekvést, az már fel sem tûnik, mert az ő (proletár) diktatúrájukat nyögjük. Amit - mindenki tudja, csak átneveztek! Most népidemokrácia helyett: polgári demokrácia. Viszont a nekik rendelt lehetőség már lejárt. Csupán idő kérdése, hogy mikor lép helyükbe a mai ellenzék. Sajnos rossz érzéseim vannak, ha arra gondolok, vajon mi fog történni akkor, ha a népnek utána is, kuss lesz, mint ahogyan mostanában tapasztaljuk.(minden népszavazási siker ellenére is!)

Mert arról már nem beszél senki, hogy mikor és hogyan zavarjuk el az illegitim kormányt! A 3-as metró nem állt meg a Ferenciek terénél és Astoriánál, mert ugye ismét bele kell rúgni egyet a magyarságba, még ha csak a Fidesz híveiről van is szó. A Fideszes mûsorvezető közben felkérte a tömeget, hogy az Erzsébet híd felé hagyják el a Rákóczi utat.(?)

Eközben a rendőrség óriási készültséget vonultatott föl a Dohány utca elején, közel az Astoriához. Sőt a Madách Színháztól a Blaháig, még a körút is tele volt rendőröket szállító teherautókkal, buszokkal, rohamkocsikkal, dzsipekkel és persze droidokkal. A rendőrök nyugodtan fagyiztak, eszegettek a rengeteg jármû mellett a járdán, vagy az úttesten.

Mindenfelől érkeztek a Blaha Lujza téri nagyáruház parkolójához az emberek, hogy a Magyar Önvédelmi Mozgalom és Budaházy György jövőlátásáról, első kézből értesüljenek.

A tér környékén a rendőrök folyamatosan igazoltatták az embereket, különösen a kopasz, bakancsos ifjúságot vizsgálták tüzetesen át, mert ők aztán nem előítéletesek.

A Rákóczi utat a Blaha Lujza tértől az Erzsébet híd irányába teljesen lezárták a forgalom elől, de a körúton is csak a villamospótló autóbuszok közlekedhettek.

A szónokok reagáltak a magánhadsereg szerepvállalására, a globalista világ és a hazai helytartók aljasságaira. Elhangzott, hogy: "a világ nem a profitról, hanem a szeretetről szól és nem eladó minden!" A szónokok elmondták kitértek arra is, hogy akik ott vannak, azok mentik meg most a haza és a nemzet becsületét és váltják meg a jövőt példaadásukkal, mert "nem eladó a becsület, nem eladó a haza és nem eladó a gyermekeink jövője sem."

A tér közelében a mellékutcákban négy vízágyú, sok rendőrségi szállítóeszköz, autóbusz és több tucatnyi mikrobusz várakozott, s jól érezhető volt a hatalom félelme a néptől, amelynek radikálisai nem vért és bosszút, hanem igazságot és tisztességes jövőképet akarnak. Körös-körül az utcákat is lezárták a forgalom elől és rendőrkordonokkal próbáltak kívülre riasztani mindenkit, aki csak arra járt.

Az MTI becslése szerint legalább ezer (szerintem a duplája) rendőr lett a tér közelébe vezényelve és eddig soha nem látott arzenált csoportosítottak a kezdéskor kb.10-15 ezer emlékező, kokárdás tömeg megfélemlítése céljából. Vannak felvételek arról a provokációról is, amint egy civilnyomozó csuklyás ruciba öltözve vegyült el a tömegben.

Ezek után nehéz elhinni, hogy a károkat valóban a tömeg okozta és nem a beöltöztetett rendőrök, hiszen nekünk nem érdekünk a rombolás, viszont a gyurcsányista tolvajoknak: nagyon is az!

Amikor Budaházy felemelte a zászlót és városnéző sétára hívott bennünket, akkor a megfogyatkozott tömeg 80-90%-a elindult utána. Mentünk, mert mindenki érezte, hogy a hatalom provokációi és erőfitogtatása után nem lehet meghunyászkodni, mert Petőfi néz le ránk fentről. Persze a hatalom demokratikus rendőrsége most is kitett magáért és a Mária utcában közénk lövetett egy rakás könnygázgránátot és számukra abszolút természetesen, ismét szemmagasságba célozva.

Nesze neked Európai Unió! Legyél büszke a csalással hatalomra jutottak, gyáva, szemkilövető és közpénzlenyúlók rendőri diktatúrájára! Ám ne feledd: a magyarság már egy uniót megrengetett!

Bene Gábor

[Forrás: Magyar Nemzeti Bizottság 2006]

http://nemenyi.net/reszletes.asp?MainID=1&HirID=31527
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: titkosszolgálati, leellenőrzöttnek, közpénzelherdáló, kényelemszeretet, könnygázgránátot, rendszerváltásra, levesestányérnyi, csoportosítottak, meghunyászkodni, közpénzlenyúlók, benépesítésének, megfogyatkozott, bankszámlájának, elhangzottakból, áttapogatottnak, szétrabolhatóvá, jogfolytonosság, népidemokrácia, diktatúrájukat, közlekedhettek, háromgyermekes, törvényszéktől, rendszerváltás, megemlékezésen, gátlástalanság, alkotmányosság, erőfitogtatása, példaadásukkal, mellékutcákban, szállítóeszköz, meggazdagodott, rohamkocsikkal, megfélemlítése, szemmagasságba, magyarországon, igazságkeresők, méltó hangulatot, minőségi jövőlátás, vödör vízzel, tolarencia jólfizetett, vonulás során, nemzet ünnepelni, közpénzelherdáló rablóbanda, kordonon belül, egyenruhás rendőrök, hatalmas biztosítás, szegény demokrata, szélsőbaloldalról indított, régi elvtársak, rothadó kapitalizmus, legrosszabb gazda, magyar közjogi, Hazatérés Templomában Hegedû, Nemzeti Múzeum, Győri Balett, Szegény Petőfi, Fővárosi Önkormányzat Petőfi-szobornál, In-Kal Security, Demszky Mao Gábor, Szent Korona, Fővárosi Vízmû, Történelmi Alkotmányára, Történelmi Alkotmányra, KELL TEHÁT, TÖRTÉNELMI ALKOTMÁNYOSSÁG, In-Kal Kft, Magyar Gárda, Jobbik Erzsébet, Balczó Zoltán, Vona Gábor, Attila Király Népfőiskola, Gaudi Nagy Tamás, Morvai Krisztina, Madách Színháztól, Blaha Lujza, Magyar Önvédelmi Mozgalom, Budaházy György, Amikor Budaházy, Európai Unió, Bene Gábor, Magyar Nemzeti Bizottság,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Popper Péter szavai  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam Annuska bar...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Adakozás  Szép estét  Nagyon különös  Png cica  Akarat  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Éretlen vers  A boldog családok mind hasonló...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Szép estét kedves látogatóimna...  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Erdőn  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Akarat  Alázat  Png kislány  Akarat  Facebookon kaptam  Png csokor  Alázat  A televizió nem a kultúrát kép...  A boldog családok mind hasonló...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Idő  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Akik bántanak téged  Alázat  Kellemes délutánt kívánok  Akarat  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Soha ne kedvezz...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Nagyi telefonál  Fekete István - Akác  Png cica  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Akik bántanak téged  Nem méltó hozzád  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Őrizkednünk kell...  Szép álmokat!  Sokan azt tartják  Szép estét  Irgalom és ítélet  Egy maradéktalanul uralt világ  Nem tudhatod  Akarat  Egy bizonyos határt  Hiányzik  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Makszim Gorkij gondolata  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam Krisztinától  Kerüld el az evangélium örömén...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Régi emberek, akikre máig büsz...  Png telefon  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Reménység és erő Krisztustól e...  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Alvó cicák  Szép napot kívánok  George Byron - Ahogy itt jár -...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Bounty krémes 
Bejegyzés Címkék
méltó hangulatot, minőségi jövőlátás, vödör vízzel, tolarencia jólfizetett, vonulás során, nemzet ünnepelni, közpénzelherdáló rablóbanda, kordonon belül, egyenruhás rendőrök, hatalmas biztosítás, szegény demokrata, szélsőbaloldalról indított, régi elvtársak, rothadó kapitalizmus, legrosszabb gazda, magyar közjogi, közjogi jogfolytonosság, 1848-49-es forradalom, tükörbe nézni, gátlástalanság egyik, politikai színjátszás, helytartó tanácsot, elhallgatás láncát, gondolkodás szabadságának, anyagi függőség, létbizonytalanság láncát, kordon viszonylag, éppen színészkedő, kivezényelt rohamrendőrök, kormányoldal politikusai, tömegben megbújó, politikai b&#251, megalázó júdáspénzt, hatalom lejárató, huszárok lovai, jelentősebb darabja, polgármester felé, esernyős biztonsági, fényképen azért, elegáns hosszúkabátja, szemkilövetők kitüntetőjét, igazságos törvényszéktől, egykori maoista, hozzá hasonló, hazai földben, közösből fizetni, háromgyermekes anya, fasiszta szélsőséges, nemzeti h&#251, egyre jobban, emberek többsége, rendőrruhába bújtatott, rendőri jogsértéseket, kiábrándító politikai, következőket emelném, közélet megromlott, békétlenség befurakodik, közéletet erkölcsi, egyének erkölcsi, rogáni törekvéseken, problémát kívánja, neoliberális oldalról, nekik rendelt, népnek utána, illegitim kormányt, 3-as metró, rendőrség óriási, rendőrök nyugodtan, rengeteg járm&#251, rendőrök folyamatosan, forgalom elől, villamospótló autóbuszok, szónokok reagáltak, magánhadsereg szerepvállalására, globalista világ, hazai helytartók, szeretetről szól, szónokok elmondták, nemzet becsületét, jövőt példaadásukkal, gyermekeink jövője, mellékutcákban négy, hatalom félelme, civilnyomozó csuklyás, károkat valóban, tömeg okozta, beöltöztetett rendőrök, gyurcsányista tolvajoknak, megfogyatkozott tömeg, hatalom provokációi, hatalom demokratikus, rakás könnygázgránátot, csalással hatalomra, uniót megrengetett, titkosszolgálati, leellenőrzöttnek, közpénzelherdáló, kényelemszeretet, könnygázgránátot, rendszerváltásra, levesestányérnyi, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2637
  • e Hét: 16867
  • e Hónap: 27978
  • e Év: 181474
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.